• Αρχική
 • Η Κοινότητά μας
 • Κοινοτικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Αρακαπά που έχουν εκλεγεί σύμφωνα με τον Περί Κοινοτήτων Νόμου, είναι οι ακόλουθοι:

Βάσος Βασιλείου

Πρόεδρος
Βάσος Βασιλείου
Βάσος Βασιλείου
 • Γεννήθηκα στις 20/06/1958 στον Αρακαπά. Ο πατέρας μου, Αντρέας Βασιλείου από τον Αρακαπά διατέλεσε πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Αρακαπά επί σειρά ετών.

  Είμαι νυμφευμένος με την Ελένη Βασιλείου και έχουμε 3 παιδιά. Είμαι απόφοιτος της Τεχνικής Σχολής Λεμεσού και ασκώ το επάγγελμα του Εργολάβου Οικοδομών.

  Διετέλεσα πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων του περιφερειακού Νηπιαγωγείου «Ιαματικής», πρόεδρος του περιφερειακού σχολείου «Ιαματικής», μέλος της Επιτροπείας της τότε ΣΠΕ Αρακαπά και είμαι ενεργό και δραστήριο μέλος της Κοινότητας.

  Στις 18/12/2016 εκλέγηκα Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Αρακαπά.

   

   

 • Ο Δήμαρχος ανήκει σε όλες τις Επιτροπές.

Ιωάννης Μουζακίτης

Αναπληρωτής Κοινοτάρχης
Ιωάννης Μουζακίτης
 • Όνομα: Γιάννης Μουζακίτης
  Ημερομηνία Γέννησης: 27/07/1983.
  Τόπος Καταγωγής: Αρακαπας/Κέρκυρα
  Επάγγελμα: Εποχιακός Πυροσβέστης/ Οικοδόμος

  Ο Αρακαπας είναι τρόπος ζωής. Στόχος μας είναι να εκσυγχρονίσουμε το χωριό μας Παλιοί και Νέοι μαζί ενωμένοι, βλέποντας μόνο το μέλλον για το καλό του χωριού μας μα περισσότερο για τα παιδιά μας.

   

 • Σύντομα κοντά σας...

Χριστάκης Αγαθοκλή

Μέλος Κοινοτικού Συμβουλίου
Χριστάκης Αγαθοκλή
Χριστάκης Αγαθοκλή
 • Όνομα: Χριστάκης
  Επίθετο: Ηρακλή Αγαθοκλέους
  Ημερομηνία Γέννησης:28/06/1969 στον Αρακαπά
  Εκπαίδευση: Απόφοιτος Β Τεχνικής Σχολής Λεμεσού στον Κλάδον Δομικά Έργα
  Εργασία: Από το 1990 εργάζομαι στην Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού

  Αν και απόδημος του χωριόυ, τα τελευταία χρόνια έχω επαναπατριστεί στον τόπο μου, φτιάχνοντας την δίκη μου κατοικία στο χωριό και πηγαινοέρχομαι καθημερινά χωρίς ποτέ να έχω εγκαταλείψει τον τόπο μου.

  Στόχος μου και ο λόγος που διεκδίκησα μια θέση στην επιτροπή του Κοινοτικού Συμβουλίου είναι να βοηθήσω με τον δικό μου τρόπο στην εξέλιξη του χωριού.

  Περήφανος για την καταγωγή μου θεωρώ ότι το χωριό μου έχει μια από τις καλύτερες γεωγραφικές θέσεις στο νησί, βρίσκετε σε κοιλάδα την οποία διασχίζουν δυο ποταμοί και περιβάλλεται από βουνά στα οποία συνορεύει με γειτονικά χωριά. Βόρεια η Συκόπετρα, στα ανατολικά η Επταγώνεια και δυτικά της το Καλό Χωριό και Άγιος Κωνσταντίνος. Σε λιγότερο από τριάντα λεπτά βρίσκεστε στο κέντρο της πόλης Λεμεσου.

  Το ήπιο και έφορο κλίμα που επικρατεί στο χωριό είναι και αυτό που κάνει το χωριό μας ξακουστό για τα μοναδικά μανταρίνια του Αρακαπά. Στο χωριό μας παράγεται το καλύτερο και πιο γλυκό μανταρίνι σε όλο το νησί, εξού και το όνομα Μανταρίνι του Αρακαπά!

  Άλλο τόσο ευλογημένοι είμαστε οι κάτοικοι του χωριου έχοντας για προστάτιδα μας την Παναγία μας, την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Ιαματικής που εορτάζεται στις 8 Σεπτεμβρίου!

  Δεν θέλω να μακρηγορήσω, απλά μόνο να σας προσκαλέσω στο χωριό μας και να είστε βέβαιοι πως δεν θα το μετανιώσετε. Οι ομορφιές του Αρακαπά είναι άπειρες

 • Σύντομα κοντά σας...

Μάριος Λαζάρου

Μέλος Κοινοτικού Συμβουλίου
Μάριος Λαζάρου
Μάριος Λαζάρου
 • Όνομα: Μαριος.
  Επίθετο: Λαζαρου.
  Ημερομηνία Γέννησης: 08/08/1989.
  Τόπος Διαμονής: Αρακαπας - Επαρχία Λεμεσου.
  Εκπαίδευση: Απόφοιτος Λυκείου.
  Εργασία: CLO Chief of Logistics Manager at Krypto Security (Cyprus) Ltd.
  Σπουδές: LAPL & PPL Training Pilot at Nemax School in Larnaca.

 • Σύντομα κοντά σας...

Χρύσω Κωνσταντίνου

Μέλος Κοινοτικού Συμβουλίου
Χρύσω Κωνσταντίνου
 • Σύντομα κοντά σας...

Βαθούλα Αντωνίου

Μέλος Κοινοτικού Συμβουλίου
Βαθούλα Αντωνίου
Βαθούλα Αντωνίου
 • Κατάγομαι απο τον Αρακαπά επαρχίας Λεμεσού. Ημερομηνία Γεννήσεως 28/02/1993. Απόφοιτος Πανεπιστημίου του Λάνκαστερ στον τομέα των Βιολογικών Επιστημών.

  Από το 2016 είμαι μέλος στο Κοινοτικό Συμβούλιο Αρακαπά. Κύριος λόγος για την απόφαση μου στο να συμμετέχω στα κοινά ήταν η αγάπη που έχω προς το χωριό μου καθώς και η θέληση μου να συμβάλω στην ανάδειξη του.

  Πέραν τούτων τάσσωμαι κατά τις αστυφιλίας ειδικά όσον αφορά τους νέους γιατί θεωρώ ότι ο καθένας που αγαπά τον τόπο του μπορεί να συμβάλει με τον δικό του τρόπο στην εξέλιξη του. Εάν οι νέοι της γενιά μας εγκαταλείψουμε το χωριό οδεύουμε προς την ερήμωση του. Πράγμα που κανένας δεν επιθυμεί. Όπως οι πρόγονοι μας φρόντιζαν να προοδεύει το χωριό, τώρα είναι χρέος μας να πράξουμε το ίδιο.

  Καλό λοιπόν όλους εμάς τους νέους να γίνουμε ένα και να ενώσουμε τις δύναμης μας για ένα καλύτερο αύριο, μια καλύτερη ζωή στο χωριό!

 • Σύντομα κοντά σας...

Μιχάλης Προκοπίου

Μέλος Κοινοτικού Συμβουλίου
Μιχάλης Προκοπίου
Μιχάλης Προκοπίου
 • Όνομα: Μιχάλης Προκοπίου
  Ημερομηνία Γέννησης:08/04/1955 στον Αρακαπά
  Εκπαίδευση: Απόφοιτος Τεχνικής Σχολής Λεμεσού
  Εργασία: Σχόλη Οδηγών Μιχάλης Προκοπίου

 • Σύντομα κοντά σας...

Powered by Technomart