• Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Νέα & Ανακοινώσεις

Νέα και Ανακοινώσεις

Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018, 16:40
Το Κοινοτικό Συμβούλιο Αρακαπά σας προσκαλεί στην ετήσια Χοροεσπερίδα Μανταρινίου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 η ώρα 7:30 μ.μ στην Αίθουσα Πολλαπλής Χρήσης του χωρίου. Η εκδήλωση τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ Νίκου Κουγιάλη. Θα είνια ιδιαίτερη τιμή για μας αν μας τιμήσετε με την παρουσία σας.    

Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017, 16:03
Αγαπητοί συμπολίτες, Σε μια εποχή που ονομάζεται «ηλεκτρονική», αφουγκραζόμενοι τις σύγχρονες απαιτήσεις, προχωρήσαμε στην ανανέωση της ιστοσελίδας του Αρακαπά από την εταιρεία Technomart Engineering & Project Consultants Ltd. Η νέα ιστοσελίδα, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές διαδικτυακό «παράθυρο»,  ένα  σύγχρονο δίαυλο επικοινωνίας με τους πολίτες, με στόχο την αποτελεσματικότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση  τους, στο πλαίσιο της συνεχούς επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης. Η αξιοποίηση και η καινοτόμος χρήση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας, μπορεί να δράσει καταλυτικά στη μείωση της γραφειοκρατίας και στην αποτελεσματική διαχείριση και αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης μας, ενώ παράλληλα μπορεί να αποτελέσει ένα στρατηγικό εργαλείο δημιουργίας των απα…

Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017, 17:48
ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΑΚΑΠΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΕΜΑΧΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΩΝ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΤΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΩΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ 31/12/2017. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ. ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - 99626772

Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017, 17:47
Λόγω του απρόσμενου χαμού ενός αγαπημένου ατόμου, η προγραμματισμένη για σήμερα εκδήλωση για φωταγώγηση του δέντρου, ακυρώνεται. Το Κοινοτικό Συμβούλιο Αρακαπά εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς στην οικογένεια για την απώλεια τους κι εύχεται ολόψυχα καλό κουράγιο και δύναμη σε όλους τους συγγενείς και φίλους της αποθανούσας στις δύσκολες ώρες που περνούν.

Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017, 19:53
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Γύρος της Λεμεσού με ποδήλατο που θα πραγματοποιούσε ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος την Κυριακή 5 Νοεμβρίου ακυρώνεται λόγω καιρικών συνθηκών και μεταφέρεται για την ερχόμενη Κυριακή 12 Νοεμβρίου.

Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017, 19:54
Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος πραγματοποιεί το Γύρο της Επαρχίας Λεμεσού με το ποδήλατο την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017. Η Κοινότητα μας θα υπάρξει ενδιάμεσος σταθμός στην διαδρομή αυτή, όπου θα υποδεχτούμε τους ποδηλάτες στις 3:00 μμ μέχρι τις 3:30 μμ. Στο προαύλιο του Κοινοτικού Συμβουλίου θα υπάρχει κουμπαράς στον οποίο θα μπορεί ο κάθε ενας από εμας να συνεισφέρει ότι μπορεί για να βοηθήσουμε στο έργο του Αντικαρκινικού. Σας περιμένουμε.

Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017, 17:56
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκεη δεντροφύτευση που έγινε στο χωριό μας την περασμένη Κυριακή 15 Οκτωβρίου σε διαφορά σημεία του, με σκοπό την αναπτύξη χωρών πρασίνου με ποικιλία δεντριλιων Terminalia Mantaly. Άξιο αναφοράς είναι ότι η κίνηση αυτή έγινε μετά από αρκετά χρόνια στο χωριό με την συμμετοχή μεγάλης μερίδας χωριανών μας διαφόρων ηλικιών. Ιδιαίτερες ευχαριστιες εκφράζουμε προς τον συγχωριανό μας Κυριο Γιάννη Ιωάννου Τσιακκα για την δωρεάν παραχώρηση των δεντριλιων ο ποιος ήταν ο πρωτεργάτης της όλης προσπάθειας.

Powered by Technomart